Jagd und Hund Europa’s grootste jachtbeurs vindt plaats in juni 2022

Europa’s grootste jachtbeurs vindt plaats in juni 2022

De huidige ontwikkelingen rondom de coronapandemie zorgen ervoor dat de organisatoren de Europa’s grootste jachtbeurs uitstellen. De nieuwe datum is al vastgesteld: dat in het kader van het 40-jarig jubileum van JAGD & HUND vindt dit nu plaats van 7 tot 12 juni 2022 in Dortmunder messe. De visserijbeurs FISCH & ANGEL zal in 2022 pauzeren.

“Als ervaren beursorganisator staan ​​we dagelijks voor grote uitdagingen. Maar met een internationaal format als JAGD & HUND kunnen we niet om de huidige ontwikkelingen, omstandigheden en omstandigheden waarmee we worden geconfronteerd’, zegt Sabine Loos, algemeen directeur van de Westfalenhallen Group.

Na een intensieve uitwisseling met partners en exposanten van de Jachtbeurs hebben zij daarom het besluit genomen om de beurs uit te stellen. Dit biedt niet alleen alle deelnemers een betere planningszekerheid, maar maakt ook een passend 40-jarig jubileum van JAGD & HUND mogelijk met alle langetermijnpartners en exposanten van over de hele wereld, met wie ze de beurs hebben gemaakt tot wat het nu is: Europa’s grootste jacht beurs. “

De tickets blijven geldig voor de nieuwe datum van JAGD & HUND van 7 t/m 12 juni 2022.

Actuele informatie en ontwikkelingen zijn te vinden in de JAGD – & – HUND nieuwsbrief en via de beurskanalen: de Trade eerlijke website, op het digitale platform, op Instagram en Facebook.

Print Friendly, PDF & Email
Bladwijzer maken Permalink.

Reacties zijn gesloten.