Minister kiest eieren voor geld

bron: NOJG

Minister kiest eieren voor geld: in vier van de vijf zaken die maandag in Limburg zouden dienen over de e-screener heeft de Minister vandaag, onder druk van de komende procedures, alsnog de jachtaktes en geweren teruggegeven.

Proficiat aan deze leden!

Hun procedures zullen worden ingetrokken, zij hoeven maandag niet naar de rechtbank en kunnen in plaats daarvan lekker op jacht!

Voor één lid is dat helaas anders. Het onderscheid is dat dit lid naast het onderwerp sociaal wenselijk antwoorden ook negatief scoorde op het onderwerp impulsiviteit. Feit blijft echter dat er nog steeds op basis van enkel de screenertest is besloten de jachtakte in te trekken, en dat gaat ons veel te ver.

Deze procedure zetten wij dan ook voor ons lid door, die zaak zal dus wel aanstaande maandag 18 november 2019 om 14:00 uur worden behandeld in de Rechtbank te Roermond.

Overigens is dit nog geen landelijk beleid en wachten we nog steeds op een officiële instructie van de minister hoe om te gaan met de teruggave van akte en wapens aan de leden in de rest van het land. Limburg kon gelukkig zonder, maar we hopen van harte dat de minister dit snel officieel en nationaal maakt!

Wij roepen U dan ook hierbij op, indien u in de gelegenheid bent, om bij deze procedure aanwezig te zijn bij de Rechtbank in Roermond, om ons lid te steunen.

 

We houden u op de hoogte!

Met vriendelijke groet,

Print Friendly, PDF & Email
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.